Autospeurtochten volgen

auto speurtocht

Wil je tijdens een van de autospeurtochten Nederland ontdekken in de vakantie, in het weekend of voor een andere gelegenheid? Je komt op de mooiste en meest interessante plaatsen. Je kunt op de site kiezen op locatie, maar ook op thema als daar sprake van is. Een ontzettend origineel idee voor wat leuke uurtjes, ook leuk om deze GPS speurtocht cadeau te doen. Je kunt zelf meegaan en de locatie kiezen, maar je kunt dit idee ook als cadeaubon verpakt geven en de keuze van de locatie of het thema aan de ontvanger overlaten. Een zeer origineel en betaalbaar cadeau, waarmee je een beleving cadeau doet. De bon is 2 jaar geldig. Je bent heel vrij in het kiezen, want het aanbod geldt door heel Nederland. Wil je graag naar Limburg of liever in de buurt van de Utrechtse Heuvelrug een speurtocht rijden? Bekijk de opties op de site.

Op zoek naar autospeurtochten

Het zoeken naar speurtochten is al een puzzel op zich. Of toch niet, als je kiest voor Heel Holland Speurt. Zij heeft een groot aanbod aan speurtochten met de auto of in de stad voor je klaar staan. Autospeurtochten met kinderen zullen een ander thema of doel hebben dan die met alleen maar volwassenen. Je kunt de tochten daarop selecteren, zodat je altijd goed zit. Tijdens een puzzeltocht los je raadsels en puzzels op, tijdens een speurtocht met de auto ga je op je eigen tempo een route rijden op zoek naar bezienswaardigheden, objecten die je moeilijk ziet zonder dat jij je daarvoor inspant. Het vereist dat je goed rondkijkt, samenwerkt met andere deelnemers in de auto voor dit leuke avontuur. 

Reviews autospeurtochten

Wil je weten hoe andere gezinnen met kinderen de speur- of puzzeltochten hebben ervaren, lees de reviews en doe er je voordeel mee. Opa’s en oma’s verrassen hun kleinkinderen enorm wanneer ze als team een dergelijke tocht maken. Het is gezellig, avontuurlijk en tevens leerzaam om allerlei weetjes van een bepaald gebied of een bepaalde stad te ontdekken. Een aanrader voor alle leeftijden. Je weet zelf het beste of jouw kinderen hieraan kunnen meedoen. Als je een speurtocht reserveert ben je niet aan tijd of een datum gebonden. Uitgebreide info vind je op de site van Heel Holland Speurt, waar jij je ook kunt inschrijven.